STAGE LOPEN

BIJ STUDIO FILLEM

Vanaf januari 2020 zijn wij weer op zoek naar fillemsterren!

Tijdens de stageperiode ga jij leren hoe het is om in een kleine animatiestudio te werken. Je werkt mee met verschillende animatieproducties van a tot z, zoals conceptontwikkeling, storyboarding, design en natuurlijk animatie!

Wat worden jouw werkzaamheden?:

In het kort: 

  • Animatieproducties van a tot z

  • Conceptontwikkeling (script, scenario, storyboard)

  • Design (digitaal en/of handgemaakt)

  • Animatie (digitaal en/of stop motion)

  • Klantcontact


Wil jij meewerken aan toffe animatieproducties? 

Volg jij een MBO (Mediavormgeving) of HBO opleiding in de creatieve sector?

Heb jij al enige kennis van Adobe Programma's?

Heb jij affiniteit met stop motion en/of motion graphics?

Kan jij goed omgaan met honden?

Vul onderstaand formulier* in met je motivatie, cv en portfolio*en wie weet wordt jij binnenkort uitgenodigd voor een gesprek!

*Geen fan van contactformulieren? Je kan ons ook een mailtje sturen: info@studiofillem.com

*Wij zijn op zoek naar studenten die echt willen doorgroeien in het animatievak. Dit moet ook te zien zijn in jouw portfolio. Portfolio's die geen animaties bevatten worden helaas niet uitgenodigd. 

arrow&v

ZIJ GINGEN JOU VOOR

"Ik heb tijdens mijn stage veel ervaring opgedaan over werken in de filmindustrie en functioneren binnen een team. Het was enorm leerzaam om samen met de studio aan projecten te werken. Ik denk dat deze stage mij echt heeft klaargestoomd voor het echte werk! Als je interesse hebt in animatie en stop motion is deze plek zeker een aanrader. Ik heb een leuke en leerzame tijd gehad!"

HBO Vormgeving (Animatie/Illustratie)

LAU

"Mijn stage bij Studio Fillem was een erg leerzame tijd. Ik heb veel geleerd op veel verschillende vlakken. In technisch opzicht, samenwerking, maar ook gewoon het bedrijfsleven in het algemeen. Het was fijn om hier te mogen werken aan mijn gewenste vaardigheden. Ik heb vooral heel veel geleerd over stop motion en digitaal animeren. Ik ben door deze tijd overtuigd dat ik verder wil met stop motion. Enorm bedankt voor alle begeleiding!"

HBO Vormgeving (Animatie/Illustratie)

TESS

"Het was super om een half jaar stage te lopen bij Studio Fillem! Ik heb heel veel geleerd over animatie en hoe het er aan toe gaat in een professionele omgeving. Vooral het maken van animaties en stop motion was heel erg leuk. Het was een superleuke stageperiode!"

MBO Mediavormgeving

DITMAR

"Samen met Maureen heb ik een week stage mogen lopen bij Studio Fillem. Het is erg interessant om te zien hoe een 'fillem' gemaakt wordt. Een echte aanrader!"

Snuffelstage VMBO

ROXY

"We mochten onze eigen stop motion animatie maken die wij konden gebruiken voor ons profielwerkstuk. Het was superleuk!"

Snuffelstage VMBO

MAUREEN