Fillemster in beeld: Future Learning

"Future Learning BV richt zich op de implementatie en inrichting van digitale leer- en kennismanagement omgevingen. Daarbij werken zij ook didactische, blended learning projecten uit, waarin vaak interactieve e-learning modules ontwikkeld worden."


Een belangrijk onderdeel daarvan is het maken van e-learning modules. In deze modules worden ook animaties ingezet om complexe informatie nog duidelijker te maken in beeld. Door stukken tekst om te zetten in bewegend beeld is het leren en onthouden veel begrijpelijker en boeiender voor de kijker/cursist. Zo wordt leren leuk!


Een van de opdrachtgevers is Stichting Lokale Fondsen. Stichting Lokale Fondsen Nederland heeft Future Learning BV benaderd voor hulp bij de uitwerking van een Starterclass. Deze Starterclass bestaat uit verschillende componenten, waar e-learning er 1 van is. Via een digitaal platform leer je over diverse onderwerpen die aan bod komen bij het opstarten van een lokaal fonds.


Wat ook erg leuk is aan de samenwerking met Future Learning, is dat ze in hetzelfde gebouw als Studio Fillem werkzaam zijn. Dat is altijd handig. En gezellig!


In deze video zie je een overzicht van een aantal shots uit de animatiemodules:

0 keer bekeken